Dallas for home u Vašem salonu

Dallas for home u Vašem salonu

Proširite ponudu Vašeg salona nameštajem vrhunskog kvaliteta, modernog dizajna sa velikim izborom boja i dezena. Ponudite Vašim kupcima velik izbor tapaciranog nameštaja raznovrsnog po stilu, veličini i po povoljnim cenama. Fabrika nameštaja Dallas for home proizvodi nameštaj vrhunskog kvaliteta, dizajna, elegancije i funkcionalnosti sa ciljem da odgovori na potrebe kupaca, mogućnosti prostora i bude u toku sa zahtevima modernog tržišta.

Dallas for home kao deo Vaše ponude

Želja nam je da i drugima pružimo šansu da budu uspešni, da budu deo priče svojih kupaca i zato kroz saradnju sa salonima, uz ponudu nameštaja po veleprodajnim uslovima omogućavamo stvaranje bolje budućnosti za Vaš biznis.

Kroz saradnju sa nama proširujete Vašu ponudu bogatim asortimanom kvalitetnog nameštaja, stilski raznovrsnog, funkcionalnog i sa velikim izborom materijala. Takođe, našim saradnicima odobravamo uslove franko kupca, potrebne količine i isporuku u dogovorenom roku.

Kontaktirajte nas

 
katalog namestaja

Proizvodi koji se mogu naći u Vašem salonu

Katalog sa našim proizvodima možete preuzeti ovde, a mi Vas pozivamo na sastanak kako bismo Vam detaljnije predstavili našu ponudu i mogućnosti saradnje.

Hajde da sarađujemo

Popunite formu ovde kako bismo mogli da Vas kontaktiramo i dogovorimo sastanak.